All for Joomla All for Webmasters

Перфект  Чисто ДООЕЛ Скопје е компанија која е основана во далечната 1994 година и е една од првите компании во Македонија  која  се занимава со одржување на хигиена во деловни и станбени  објекти како и чистење на секакви стакла – достапни, недостапни, високи, ниски...

Нашата компанија за постигнување на врвни резултати користи висококвалитетни професионални материјали и опрема, како и еколошки биоразградливи средства од врвни производители, со што водиме грижа за заштита на животната средина, согласно имплементираниот стандард  ISO 14001.

Истотака Перфект  Чисто ги поседува и следниве стандарди: ISO 9001 за квалитет, OHSAS 18001 за безбедност и здравје при работа.

За нашата успешност во нашата област  говорат голем број на наши и странски компании со кои имаме долгогодишна соработка.

Перфект  Чисто ги нуди следниве услуги:

  • ГЕНЕРАЛНО ЧИСТЕЊЕ НА ГОЛЕМИ И МАЛИ  ОБЈЕКТИ
  • ЧИСТЕЊЕ НА СЕКАКВИ  ВИДОВИ СТАКЛА  (достапни и недостапни )
  • ЧИСТЕЊЕ НА ТЕНДИ, НАСТРЕШНИЦИ И РОЛЕТНИ
  • ЧИСТЕЊЕ НА СТАНОВИ
  • ЧИСТЕЊЕ НА ТВРДИ И МЕКИ ПОДОВИ
        - плочки
        - мермер
        - гранит
        - теписи 
          - теписони
        - синтелон
        - итисон...

 


Сертификати:

ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001:2007 - За заштита и безбедност при работа

 

КОНТИНУИРАНО ЧИСТЕЊЕ НА ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ

ПЕРФЕКТ ЧИСТО

Работно Време:

  • Понеделник - Петок: 8:00h - 20:00h
  • Сабота: 10:00h - 17:00h
  • Недела: 10:00h - 14:00h
+ 389 (70) 697 699 | +389 (75) 281 953

Испратете барање

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…